MILA NATURAL

Mila Natural is een eenvoudige basis huidverzorging voor de jonge, normale, gevoelige tot gestresste huid of naar irritatie geneigde huid. Het belangrijkste principe om een mooie, strakke huid te behouden is regelmatige zorg, en dat zou zo vroeg mogelijk moeten beginnen. Elk huidtype, zelfs de zeer jonge huid, heeft behoefte aan de juiste producten om haar te beschermen tegen negatieve omgevingsinvloeden en irritaties, om de vochtbalans op peil te houden en haar frisheid en elasticiteit te behouden.

Reinigen – peeling – tonifiëren – concentrate – massage – masker – dag / nachtcrème

Mila Natural - gelaatsverzorging
Mila natural

HYDRO BOOST

Hydro Boost is een verzorgingslijn die speciaal werd ontwikkeld voor de vochtarme huid. Door een tekort aan sebum en vocht droogt de huid uit en wordt ruw en schilferachtig. Dit maakt de huid vatbaarder voor externe irritaties. Speciaal verzorgende en hydraterende ingrediënten dringen in de diepere huidlagen en worden daar gedurende verschillende uren opgeslagen. De huid ziet er zichtbaar frisser uit en voelt zijdezacht aan. Hydro Boost is de ideale oplossing om iedere normale huid in een topconditie te houden en de vochtarme of slecht beschermende huid te herstellen.

Reinigen – peeling – tonifiëren – concentrate – massage – masker – dag / nachtcrème

Hydro Boost - gelaatsverzorging

SKIN CLEAR

Skin Clear biedt een huidverzorgingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de vette huid met vergrote poriën en de onzuivere huid. Een vette huid heeft vaak een doffe uitstraling met een afwijkend huidbeeld. Een diepe reiniging van de huid, verwijderen van dode huidcellen en het bestrijden van bacterievorming en onzuiverheden zorgen ervoor dat de huid er zichtbaar vitaler uitziet en dat de huidconditie langdurig wordt verbeterd. Skin Clear helpt zowel jonge mensen tijdens de puberteit als volwassenen met een onzuivere huid, om er goed en verzorgd uit te zien.

Reinigen – peeling – verwijderen comedo’s – tonifiëren – concentrate – massage – masker – serum / crème

Skin Clear - gelaatsverzorging

Skin vital Anti-Age verzorging

Skin Vital producten zijn gebaseerd op de levensbelangrijke schoonheidsvitamines A, C & E, die nu door speciale inkapseling makkelijker doordringen in de diepere huidlagen en daar microcirculatie ondersteunen, wat resulteert in een meer gezonde, frisse en stralende teint. Skin Vital vult de energie aan die de huid verloren heeft door omgevingsinvloeden zoals UV-straling, luchtvervuiling en stress. Ze verhoogt de weerstand van de huid, kortom “de fitness coach” van uw huid!

Reinigen – peeling – tonifiëren- concentrate – massage – vitalizing eye mask – osmose masker – afwerkingscrème

Skin vital

skin refine – High-Tech Anti-Age verzorging

Skin Refine biedt de hoogste kwaliteit in anti-age gelaatsverzorging. Het labo van Mila D’Opiz is erin geslaagd om combinaties van innovatieve ingrediënten te creëren met een optimaal resultaat voor uw huid. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door een combinatie van de remineraliserende krachten van Zwitsers gletsjerwater en biotechonologie onder de vorm van verschillende actieve peptide-complexen. Skin Refine bevat 2 unieke peptides die in elk product voorkomen, nl. “SYN-AKE” met een spierontspannende werking die expressielijntjes doet verzachten, en “MATRIXYL 3000” met een krachtige anti-rimpel werking.

Reinigen – peeling – tonifiëren – concentrate – lifting eye cream – massage – lifting mask – osmose masker – afwerkingscrème.

Skin refine

Luxury Caviar High-Tech Anti-Age verzorging

Kaviaar “het zwarte goud” & Argan olie “goud uit Marokko”

De combinatie van kaviaar en Argan olie creëert synergetische effecten die de efficiëntie van beide ingrediënten verhogen. Daar waar de kaviaar het herstel van de huid stimuleert, zal de Argan olie de cellen intensief beschermen tegen de effecten van vrije radicalen die de  levende huidcellen beschadigen. De huidelasticiteit verbetert, rimpels vervagen en huidverjonging is een feit!

Waarom is de luxury caviar lijn zo uitzonderlijk voor uw huid: – Eerste klas anti-ageing verzorging – Zichtbare vermindering van rimpels – Langdurige hydratatie in de diepte – Stimuleert de microcirculatie – Versnelt het celmetabolisme – Vermindert irritatie en roodheid – Onmiddellijk effectief – Verfijnt de huidstructuur – Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid

Reinigen – peeling – tonifiëren – lifting effect ampoule – White truffle mask – massage – osmose masker – tonifiëren – afwerkingscrème

Luxury Caviar Mila D'opiz

Phyto de luxe – High-Tech Anti-Age verzorging

Geniet van het luxueuze huidverzorgingsgevoel van “Phyto Deluxe”. De combinatie van essentiële plantenextracten, phytohormonen en plantaardige stamcellen zorgt voor een onmiddellijke en langdurige verzorging. Lijntjes en rimpels worden verzacht en gelaatscontouren verstevigd. Deze unieke coctail van plantaardige oliën, phyto-oestrogenen en plantenstamcellen maakt van de Phyto Deluxe lijn een ware sensatie. De beste verzorgende oliën vertegenwoordigen een rijkdom aan vitaminen, mineralen en huidbeschermers. Het speciale phytohormonencomplex “phyto 4.7” corrigeert grondig de vroege tekekenen van huidveroudering. De plantaardige stamcellen activeren de vernieuwing van de cellen met een ongelimiteerde kracht.

Reinigen – peeling – tonifiëren – phyto deluxe gold essence ampoule – lifting eye cream – massage – phyto deluxe pilmasker + handverzorging – afwerkingscrème

Phyto de luxe